Četvrtak, 26.12.2013.


Ramsey za rođendan dobio ozljedu bedrenog mišića

Nogometaši Arsenala su mnogo teže nego što to pokazuje konačnih 3-1, došli do tri boda na gostovanju kod West Hama, u utakmici 18. kola engleske Premierlige...

Time je momčad Arsenea Wengera prekinula niz od tri prvenstvene utakmice (dva remija i poraz) bez pobjede, te se barem privremeno vratila na vrh ljestvice.

No, ovogodišnji „Boxing Day“ neće po dobrome pamtiti 23-godišnji velški nogometaš u redovima Arsenala Aaron Ramsey. Naime, u četvrtak je Ramsey slavio rođendan, a na travnjaku je dobio najgori mogući „poklon“ - ozljedu.

- U pitanju su bolovi u bedrenom mišiću. Koliko je opasno stvarno ne znam, ali definitivno smo ga izgubili za ove blagdane. Nije mi izgledalo da će moći igrati idući tjedan - rekao je Wenger o nogometašu koji je ovaj ogled napustio u 67. minuti, a ove je sezone, u svim natjecanjima, postigao deset pogodaka u dresu Arsenala.

- Kontrolirali smo igru, ali je moglo sve pogubno završiti u uvodnom dijelu drugog dijela. Primili smo pogodak, a mogli smo i drugi. Da je bilo 2-0 možda bi se teško vratili u igru - dodao je Wenger.