Četvrtak, 26.12.2013.


Kalinić: Dinamo nije predaleko, vratit ćemo se u trku za naslov

S Rijekom smo u borbi, a Dinamo nije predaleko pobjegao i to se da stići. Idemo se još bolje pripremiti i biti bolji nego što smo bili do sada, rekao je Lovre Kalinić...

Hajduk je ove sezone bio u puno stvari fantastičan, a za odlične rezultate veliki dio zasluga ima i golman Lovre Kalinić iza kojeg je odlična sezona.

- Jako sam zadovoljan sezonom. Završili smo na trećem mjestu. S Rijekom smo u borbi, a Dinamo nije jako pobjegao i to se da stići. Idemo se još bolje pripremiti i biti bolji nego što smo bili do sada - rekao je Kalinić koji je svojim igrama zaslužio i poziv u reprezentaciju

- Bila je to prva godina na golu Hajduka i sigurno da me veseli kako je sve skupa ispalo. Jako sam zadovoljan. Možda u zadnjih par utakmica nisam bio na onom najvišem nivou, ali mislim da se dio toga može pripisati i mom neiskustvu. U svakom slučaju zahvalan sam izborniku na pozivu u reprezentaciju. Mladost i neiskustvo su najveći razlozi pada forme. Mi smo mlada momčad koja ide stalno na najjače i nažalost nemamo nekog starijeg i iskusnijeg igrača koji bi znao smiriti - otkrio je golman Hajduka ne želeći komentirati odlazak Tončija Gabrića.

- Ne bih to htio komentirati, nije na meni da komentiram trenerove odluke već da radim i treniram - kratak je bio Kalinić za kraj otkrivši svoje ciljeve u nadolazećoj 2014. godini:

- Moji osobni ciljevi su da se približimo Dinamu i ostanemo u borbi za titulu, a na ljeto ćemo vidjeti što će biti - zaključio je Kalinić.

Preuzeto sa 24sata.hr