Subota, 04.01.2014.


Rummenigge: Ne želimo prodati Mandžukića. Želimo produljenje ugovora!

Unatoč činjenici da je ove subote doveo jednog od najboljih napadača svijeta, Roberta Lewandowskog, predsjednik minhenskog nogometnog kluba Bayerna Karl-Heinz Rummenigge želi ostanak Marija Mandžukića...

U javnost su tijekom subote procurile glasine da su se dolaskom poljskog napadača u klub (na kraju tekuće sezone) brojni europski klubovi zainteresirali za usluge hrvatskog reprezentativca Mandžukića, za kojeg mnogi smatraju da će biti rezerva Lewandowskom. Međutim, Rummenigge ne želi da hrvatski napadač napusti Allianz Arenu.

- Mi smo iznimno zadovoljni Marijem. On je uvelike pridonio svemu što smo prošle godine osvojili. On je sjajan napadač koji je svoj razvoj doživio u Bayernu – rekao je Rummenigge za službenu stranicu bavarskog kluba, te je nagovjestio moguće ranije pregovore oko produljenja suradnje.

- Njegov ugovor vrijedi do ljeta 2016. godine. Razgovarao sam s njegovim menadžerom i rekao sam mu da smo zainteresirani ponuditi im ranije produljenje. Ni pod razno ne razmišljamo o njegovoj prodaji – veli Rummenigge.