Subota, 04.01.2014.


Zdravko Mamić se polako hladi od Portgualca Micaela

Ako slučajno s Maksimirske vidite red ispod zapadne tribine Dinamova stadiona , ne brinite, niste propustili najavu nijednog velikog događaja. To je red pred ulaskom u kancelariju Zdravka Mamića.

Karikiramo, naravno, međutim, puno je onih koji imaju ideju i nude igrače, a pročulo se da se Dinamov gazda vratio iz Dubaija... Ipak, kako čujemo, još Mamić nije krenuo u potpunu ofenzivu kad je prelazni rok u pitanju, još nije na “radnoj temperaturi”, očekuje se da bi u ponedjeljak mogao, kako on kaže, dodati gas.

Ipak, zna se da je osnovni cilj ovog prijelaznog roka što prije definirati momčad, ne za jesen već za napad na Ligu prvaka. Shvatili su u Maksimiru da su pogriješili ljetos kad su igrače dovodili na ho-ruk, sada žele već u siječnju slagati tim za srpanjske izazove. Između ostaloga i zato je “na čekanju” Portugalac Ruben Micael. Bragin “Sammir” ozlijedio se u Kupu protiv Estorila, povratak na travnjak predviđaju mu tek u veljači, što znači da s Dinamom ne bi prošao pripreme, a kao takav bi propustio i dobar dio proljeća.

Stoga i nije iznenađenje priča da se Dinamo polako okreće nekim drugim opcijama, prvenstveno europskim, ali stižu informacije i da su se Modri zagledali prema Bliskom istoku, zemljama Zaljeva, gdje ima igrača, između ostalih i Brazilaca, koji su nekad igrali u Europi i koji bi se bili spremni vratiti... No, sve su to trenutno samo moguće opcije, uistinu još nitko ne zna tko bi od svih tih igrača mogao na kraju doći u Maksimir.

Preuzeto sa Sportske.jutarnji.hr