Subota, 04.01.2014.


Bartolović pripreme neće dočekati “u fotelji”

Premda najstariji u momčadi Cibalije Mladen Bartolović odradio je još jednu kvalitetnu sezonu. Bio je jedan od najboljih igrača Petravićeve momčadi. No i pored dobre igre nije pretjerano zadovoljan polusezonom.

- Uvijek može bolje. Nisam pretjerano zadovoljan, ali niti nezadovoljan. Imali smo dosta oscilacija u igri, što i nije čudno s obzirom na situaciju prije početka prvenstva. Na kraju kada se podvuče crta ne smijemo biti nezadovoljni, jer ipak smo prvi s malom prednošću na konkurente.

Pripreme počinju za koji dan. Bartolović ih ne čeka “u fotelji”.

- Već nakon praznika krenuo sam s pripremama na svoj način, a vidim i da je dosta igrača slično postupilo. Stoga vjerujem kako ćemo svi doći spremni za napore koji nas čekaju u pripremama.

Cibalia želi povratak u Prvu ligu, za takav uspjeh i siguran put k tom cilju zasigurno im treba "svježe krvi".

- Sigurno je da nam treba nekoliko igrača, a već se zna i na kojim mjestima, jer su pojedini igrači morali krpati mjesta koja su bila nepopunjena. Sigurno bi više dali na svojim prirodnim pozicijama pa stoga ima i prostora za napredak. Kako bi sigurno uplovili u Prvu ligu treba nam dva do tri kvalitetna pojačanja, a uvjeren sam kako će uprava pronaći takve igrače. Čeka nas teška polusezona i moramo imati svako mjestu duplirano kvalitetnim igračima.

Želje Mladena Bartolovića u ovoj godini svode se na najvažnije, zdravlje.

- Najvažnije je zdravlje. Uvjeren sam kako će nam se želja, a i moja osobna, ulazak u Prvu ligu, ovog ljeta i ostvariti, jer tamo po svemu pripadamo - rekao je Bartolović.

Preuzeto sa glas-slavonije.hr