Subota, 04.01.2014.


Mario Mandžukić na meti Arsenala?

Prema napisima Daily Maila, u Arsenalu su pokazali interes za dovođenjem napadača Bayerna i hrvatske nogometne reprezentacije Marija Mandžukića...

Arsenalov rezervni napadač Nicklas Bendtner mogao bi zbog nedavne ozljede gležnja izbivati s travnjaka i do dva mjeseca, a s ozbirom da je trenutno i Olivier Giroud ozlijeđen, to bi ostavilo "topnike" na povratniku Lukasu Podolskom kao jedinom zdravom napadaču.

Arsenal - Tottenham: 1,90 3,50 3,55 (LIVE)


Arsenal se medijski najviše dovodi u kontekst potencijalnih transfera Diega Coste (Atletico Madrid) i Alvara Morate (Real Madrid), dok je potencijalni transfer Dimitra Berbatova iz Fulhama odbacio sam Wenger.

- Moj planovi na transfer-tržištu ovise o tome koliko će Bendtner izbivati. U ovom trenutku razmatramo opcije i moram priznati da su prilično ograničene. Ako ga neće biti mjesecima, onda ćemo morati razmišljati o kupnji – rekao je Wenger.

U očima francuskog stručnjaka i njegovih suradnika u Arsenalu Mandžukić navodno kotira jako visoko i mogli bi ga pokušati dovesti, ali malo je vjerojatno da će ponuda uslijediti u siječnju već sljedećeg ljeta kada bi za Bayern trebao potpisati Robert Lewandowski.

Podsjećamo, još od ranije veliki je interes za Mandžukićem (ugovor do 2016.) pokazao talijanski prvak Juventus.