Subota, 28.12.2013.


Tuttosport: Juve izdvaja između 20 i 25 milijuna eura za Mandžukića

Za kraj godine talijanski su mediji još jednom oživjeli priču o navodnom lovu Juventusa na hrvatskog reprezentativca i napadača Bayerna Marija Mandžukića…

Podsjetimo, već dulje vrijeme u medijima na Apeninskom poluotoku traju nagađanja da će aktualni talijanski prvak sljedeće ljeto pokušati u svoje redove dovesti našeg 27-godišnjeg nogometaša. Za nekoliko dana i službeno će biti objavljeno da napadač Borussije Dortmund Robert Lewandowski na ljeto dolazi u Bayern, što znači da će Mandžukić dobiti jaku konkurenciju u napadu. U Juventusu se navodno nadaju da će ga Bavarci stoga biti voljni pustiti nakon završetka aktualne sezone.

Tuttosport piše da je ovih dana i predsjednik ''stare dame'' Andrea Agnelli dao zeleno svjetlo za projekt dovođenja hrvatskog napadača, te da je Juventsu spreman iskrcati između 20 i 25 milijuna eura za odštetu. U torinskom klubu, navodi Tuttosport, Mandžukića vide kao bitan faktor prema toliko željenom iskoraku u Ligi prvaka, a direktor Giuseppe Marotta bi već u siječnju mogao krenuti stvarati temelje za posao koji bi trebao biti realiziran na ljeto.