Petak, 03.01.2014.


Cvjetković za Tuttomercato: Mandžukića zanima samo Bayern

Sve češće talijanski mediji pišu kako je Mario Mandžukić jedna od glavnih ljetnih želja tamošnjeg prvaka, torinskog Juventusa...

U Juventusu će se na kraju sezone, gotovo sigurno, odrješiti vreća, jer klub je željan pravog uspjeha u Ligi prvaka, gdje je Juve kiksao ove sezone (zapeo u skupini), dok je prošle sezone poražen u četvrtfinalu od budućeg prvaka Bayerna.

Juventus - Roma: 1,65 3,70 5,15 (LIVE)


Mandžukića torinska momčad želi zbog njegove dobro poznate kvalitete, ali u Juventusu i osjećaju kako bi hrvatski napadač mogao biti voljan napustiti Bavarsku nakon što mu konkurenciju u napadu ojača Robert Lewandowski, koji u Bayern dolazi na kraju sezone. O tome je za Tuttomercato.web govorio Ivan Cvjetković, menadžer hrvatskog nogometnog reprezentativca.

- Neću govoriti u postocima kolike su šanse za bilo što. Mogu samo govoriti o činjenicama, a one kažu da je Mandžukić u ovom trenutku potpuno fokusiran na Bayern, te da ima valjani ugovor s minhenskim klubom do 2016. godine - rekao je Cvjetković i dodao:

- Nema nikakvog smisla govoriti da je Mario u strahu što dolazi Lewandowski. Trener Guardiola je svojim vođenjem momčadi pokazao koliko vjeruje Mandžukiću i koliko mu je bitan. I ponavljam, njemu je, kao i ostalima u Bayernu, sada jedino bitno obraniti naslov u Ligi prvaka - završio je Cvjetković.