Petak, 03.01.2014.


Nadam se kako više neću morati igrati na poziciji stopera

Novogodišnje slavlje iza nas je. Neki se liječe od mamurluka, neki od nesanice, a neki i nakon velikog slavlja nastavljaju s treninzima kao da i nije bilo noćnog tuluma...

Kapetan momčadi Cibalije Tomislav Mazalović nakon završetka sezone nije završio s aktivnim treninzima. Možda samo s malo smanjenim intenzitetom.
- Moram biti što spremniji za pripreme, jer ne volim se mučiti na početku. Redovito odlazim na fitness i treniram pa vjerujem kako ću na prozivku doći spreman.

Kapetan misli kako je prvi dio sezone mogao biti još bolji.
- Kada se završi polusezona na prvom mjestu, moraš biti zadovoljan, bez obzira na to što smo mogli imati više bodova na kontu. Ipak ne treba gledati na sitnice, jer dobro znamo kako smo krenuli u sezonu, skupljali se zbrda-zdola čak i nakon što je sezona već počela.

Mazalović je jedan od igrača koji je kao stalni član momčadi doživio ispadanje Cibalije iz Prve lige, a sada je standardan i u drugoligaškoj konkurenciji. Uz to kapetan vinkovačke momčadi, u nedostatku igrača, dugo je morao igrati na poziciji stopera, što u svojoj karijeri gotovo nikada nije igrao.
- Imali smo problema na poziciji stopera. Mitrović je na početku sezone otišao u Rijeku pa su se dogodile ozljede. Mislim da sam desetak utakmica odigrao na toj poziciji u ovoj sezoni, a prije toga u cijeloj karijeri nisam u obrani odigrao toliko utakmica. Naravno da sam mogao mnogo više dati na svojoj prirodnoj poziciji, ali kada se mora, onda ne treba kukati. Nadam se kako ćemo u ovom zimskom prijelaznom roku popuniti prazninu i da ću ja moći opet igrati na svojoj poziciji.

Na ulasku u 2014. godinu, kao i svake godine, gotovo svi sebi poželimo nešto lijepo u sljedećoj godini. Isto tako i Tomislav Mazalović ima želje. Na prvo mjesto stavio je uspjeh Cibalije.
- Mislim kako je u životu zdravlje za čovjeka najvažnije. Zato svima želim ponajprije zdravlja, a potom mnogo uspjeha u životu. Isto tako mojim suigračima i mojoj Cibaliji želim ostvarenje zacrtanog cilja - ulazak u Prvu ligu. Moj cilj i želja u 2014. jest napredak u karijeri, usavršavanje i što bolje igre kako bih pomogao Cibaliji u povratku u Prvu ligu - želje su Tomislava Mazalovića.

Preuzeto s glas-slavonije.hr