Četvrtak, 02.01.2014.


Lewandowski za vikend potpisuje za Bayern?

Jedna od najgore čuvanih tajni u svijetu vrhunskog nogometa sljedećeg bi vikenda trebala konačno dobiti i svoju službenu potvrdu...

Riječ je o službenom transferu poljskog napadača Roberta Lewandowskog iz Borussije Dortmund u Bayern, piše minhenski Abendzeitung.

Iako se vjeruje da je Lewandowski s Bayernom postigao dogovor o transferu još prošlog ljeta, transfer se tada nije realizirao iako je poljski napadač otvoreno zavapio da ga se pusti da ode. No, sada bi posao trebao biti i službeno realiziran budući će Lewandowskog pregledati Bayernovi liječnici, nakon čega se očekuje i službena potvrda transfera koji će uslijediti na ljeto.

Lewandowski bi tako trebao krenuti stopama Marija Götzea koji je prošle sezone prešao iz Borussije u redove omraženog rivala, ali za razliku od njega Poljaka još čeka cijela polusezona nastupa pred navijačima žuto-crnih koji neće biti nimalo prijateljski nastrojeni.

Lewandowski bi s Bayernom trebao potpisati četverogodišnji ugovor i činiti žetoku konkurenciju hrvatskom reprezentativcu Mariju Mandžukiću.