Nedjelja, 29.12.2013.


Pardew: Nadam se da će Wenger osvojiti Ligu prvaka ove sezone

Menadžer engleskog nogometnog Premierligaša Newcastlea, Alan Pardew, iskazao je podršku menadžeru Arsenala Arseneu Wengeru i njegovom nastojanju da se konačno domogne trofeja...

Konkretnije, Pardew vjeruje da je Wenger zbog svoje impresivne trenerske karijere zaslužio podignuti trofej pobjednika Lige prvaka, te da engleski nogomet duguje jako puno francuskom stručnjaku zbog njegovog nevjerojatno dobrog nosa za prepoznavanje vrhunskih igrača u najmlađim danima karijera.

Newcastle - Arsenal: 3,55 3,45 2,00 (LIVE)


- Razočaran sam što nemam više britanskih igrača u svojoj momčadi. Volio bih da ih je više, ali ovi francuski momci na koje računam su uistinu sjajni. Nogomet je jedno veliko tržište igrača i to je Wenger spoznao prije svih nas. U tom pogledu smo mu svi mi dužni – rekao je Pardew engleskim novinarima.

- Mislim da bi drugi klubovi trebali učiti način poslovanja od Arsenala. Konkretnije od Arsenea Wengera. Nitko mu ne može oduzeti ono što je učinio za klub i engleski nogomet. Meni će zauvijek u sjećanju ostati sezona u kojoj je Arsenal osvojio naslov bez ijednog poraza (2003/2004). Stoga se uistinu nadam da će Arsenal ove sezone osvojiti Ligu prvaka, jer vjerujem da je Wenger to u potpunosti zaslužio – rekao je Pardew, čija će momčad ove nedjelje ugostiti upravo "topnike" na St. James' Parku.