Nedjelja, 29.12.2013.


Libijac zaobilazi Kantridu: Partizan otima El Monira Rijeci ispred nosa?

Izgleda da Libijac ima dvojbu, Kantrida ili Beograd, ali isto se čini da je zov Partizana - prejak.

Klubovi sa suprotnih strana Topčiderskog brda ove, kao i svake zime traže pojačanja kojima bi osnažili svoj kadar. Prijelazni rok u Srbiji zanimljiv je isključivo s riječkog gledišta, jer su za usluge 21-godišnjeg libijskog lijevog beka zainteresirani na Kantridi, ali i u Humskoj, gdje je dom Partizanu.

Mohamed El Monir iz Afrike osluškuje tržište i važe opcije. Njegov menadžer Petar Bazić za tamošnje je medije kazao kako su nadomak konačnog dogovora s "Crno-belima", a u momčadi bi trebao zamijeniti Vladimira Volkova.

- Istina je, blizu smo, Jagodina i Partizan su dogovorili visinu odštete, tu nema nikakvih problema. Preostalo je još utvrditi uvjete igračkog ugovora. Razgovaram paralelno s El Monirom, ali i s čelnicima Partizana te se nadam da ćemo se uspjeti usuglasiti. U svakom slučaju, sve ide u pozitivnom smjeru - rekao je zastupnik lijevog beka Petar Bazić.

Izgleda da Libijac ima dvojbu, Kantrida ili Beograd. Objektivno, izgleda da je zov jednog od najvećih srpskih klubova - prejak. Rijeka ima zdrav projekt, financijsku moć i povoljan klimatsko-geografski položaj, ali El Monir je naviknut na srpski način života, a Beograd je velika scena za razliku od Jagodine. Vjerojatno ni Bazićev utjecaj nije zanemariv...

Preuzeto sa Sportske.jutarnji.hr