Nedjelja, 29.12.2013.


Lewandowski u četvrtak objavljuje prelazak u Bayern?

Saga oko prelaska Roberta Lewandowskog iz Borussije Dortmund u Bayern napokon bi mogla doći kraju u četvrtak…

Nije tajna da je poljski nogometaš još u ljeto ove godine htio preći na Allianz Arenu, ali Borussia ga nije pustila, čime se svjesno odrekla odštete budući da igraču istječe ugovor na kraju ove sezone. To ujedno znači da već 1. siječnja može potpisati ugovor s budućim klubom koji će, dakako, biti valjan od ljeta.

I Lewandowski i Bayern su nekoliko puta dali naslutiti da su postigli dogovor i da će posao biti objavljen u siječnju, a u tom smjeru ide i nedjeljna objava poljskog televizijskog voditelja Mateusza Boreka na Twitteru. On je, naime, napisao da će 25-godišnji napadač 2. siječnja službeno objaviti svoj transfer u Bayern.

Jasno je da se Borekove riječi ne mogu smatrati potpuno pouzdanima, no znakovito je da je ovu informaciju objavio na Twitteru netom nakon što je Lewandowski gostovao u njegovoj emisiji Cafe Futbol. U četvrtak bismo, dakle, mogli dobiti službenu potvrdu velikog transfera, ali ionako malo tko sumnja da će Lewandowski sljedeće sezone igrati u dresu aktualnog europskog prvaka.