Nedjelja, 29.12.2013.


Kaos na proslavi: Potukli su se na zabavi nogometnog saveza

Morali su intervenirati i zaštitari, koji su ratoborne članove saveza na silu izvlačili iz sarajevskog Doma mladih. NS BiH organizirao je proslavu u čast plasmana na SP...

Dok je Halid pjevao "Miljacku", došlo je do naguravanja. Bošnjački članovi izvršnog odbora međusobno su se častili psovkama, a onda su poletjele i šake.
Morali su intervenirati i zaštitari, koji su ratoborne članove saveza na silu izvlačili iz sarajevskog Doma mladih.

Argentina - BiH: 1,31 4,00 7,00 (LIVE)


Nogometni savez BiH organizirao je svečanost "Put u Brazil", kojom su željeli proslaviti plasman reprezentacije na Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazil. Prije same večere bila je sjednica izvršnog odbora, raspravljalo se o pripremama za SP i suparnicima te o financijama za 2014. godinu. Sjednici su nazočile i legende Ivica Osim, Duško Bajević i Faruk Hadžibegić, no sigurno im je bilo žao što nisu odmah otišli kući.

Na zabavi su se članovi izvršnog odbora poprilično opustili, uz alkohol su popustile mnoge granice i nastao je kaos. Bošnjački članovi odbora tijekom Halidova nastupa su se posvađali. Nakon žestoke svađe došlo je i do naguravanja i psovki, a ubrzo su počele padati i prve prijetnje. Kad ni one nisu bile dovoljne, dečki su se potukli i osramotili svoju odličnu reprezentaciju.

Preuzeto sa 24sata.hr