Nedjelja, 29.12.2013.


Mourinho o Suarezu: Svatko griješi

Urugvajski nogometaš Luis Suarez ove će nedjelje po prvi put zaigrati protiv Chelseaja otkako je upravo u utakmici protiv londonskog premierligaša zaradio suspenziju na 10 utakmica...

Podsjetimo, u smiraju prošle sezone Suarez je u jednom duelu ugrizao Chelseajevog braniča Branislava Ivanovića za ruku u nastojanju da ga omete u dolasku do lopte. Sucu utakmice je promaknuo taj incident, ali nije i oku kamere koja je sve snimila. Suarez je nakon toga suspendiran, a danas će po prvi put ponovno zaigrati protiv svog "prijatelja" Ivanovića.

Chelsea - Liverpool: 2,14 3,25 3,40 (LIVE)


Chelsea je u odnosu na prošlu sezonu promijenio menadžera, koji brani Suarezov potez, odnosno ne osuđuje ga na način na koji su to radili brojni treneri, igrači i novinari u travnju ove godine. Štoviše, Jose Mourinho vidi i dozu humora u tome svemu.
- Svatko griješi – rekao je Portugalac, nakon čega mu je novinar otkrio da je Suarez već ugrizao jednog igrača za vrijeme svojih igračkih dana u Ajaxu.

- Ozbiljno? Napravio je to dva puta? Ha, ako nastavi to raditi po jednom u svakoj državi u kojoj će igrati... Svaki je igrač unikatan i svatko ima vlastiti karakter. I ja bih na mjestu Brendana Rodgersa (Liverpoolovog menadžera) vratio Suareza u momčad. Pa dokazao je svojim igrama svoju strast za Liverpoolom zar nije? – pita Mourinho.

Suarez je propustio prvih pet utakmica nove sezone Premierlige, ali je zato u idućih 13 postigao čak 19 pogodaka, te trenutno kotira kao jedan od najboljih igrača svijeta.

Susret Chelseaja i Liverpoola igra se na Stamford Bridgeu u Londonu s početkom u 17 sati.