Ponedjeljak, 30.12.2013.


Pranjić i Schifo zovu: Petriću, dođi k nama u Panathinaikos!

– Tehnički direktor Panathinaikosa Nikos Dabizas već se sastao s Mladenom Petrićem u Londonu i ponudio mu ugovor na godinu i pol dana.

Hrvatskog nogometnog heroja s Wembleyja Mladena Petrića (32), kojeg je londonski West Ham otpustio za vikend nakon što je odigrao samo četiri utakmice za njih, strani su klubovi već dan poslije zatrpali ponudama, a kako doznajemo od tamošnjih izvora, najizglednije je da će bivši reprezentativac karijeru nastaviti u grčkom Panathinaikosu.

– Tehnički direktor Panathinaikosa Nikos Dabizas već se sastao s Mladenom Petrićem u Londonu i ponudio mu ugovor na godinu i pol dana. Trenutačno se čeka Petrićev odgovor, odnosno on će još proučiti ostale ponude koje ime. Za njegov dolazak navijaju i igrači Panathinaikosa Danijel Pranjić i Gordon Schildenfeld, koji će ga nagovoriti da dođe u Grčku – kaže naš izvor iz Atene.

Usto, ono što bi moglo biti ključno za dolazak hrvatskog napadača u Atenu jest to što je njegova supruga Despina – Grkinja. Moglo bi ga privući i to što su napadači Panathinaikosa u krizi, ima ih sedam, ali jedini tko zabija golove Šveđanin je Marcus Berg, koji zabija svaki drugi susret (15 utakmica - osam golova). Dodajmo da je Petrić danas slobodan igrač te bi ga, kao takvog, mnogi željeli vidjeti u svojim redovima.

Preuzeto sa vecernji.hr