Petak, 27.12.2013.


Sherwood: Nisam samo usputna opcija u Tottenhamu

Tim Sherwood, koji je nedavno imenovan za trajnog menadžera Tottenhama, odbacuje sugestije da će svoju dužnost obavljati samo dok vodstvo kluba ne pronađe nekog renomiranijeg stručnjaka...

Dva teška ligaška poraza (Manchester City 0:6 i Liverpool 0:5) bili su kap koja je prelila čašu, kada je u pitanju mandat bivšeg menadžera Andrea Villas-Boasa u Tottenhamu. Umjesto njega je postavljen Sherwood, prvo kao privremeno rješenje, a nakon što je u Premiershipu debitirao gostujućom pobjedom kod Southamptona 3:2, klub ga je imenovao trajnim menadžerom.

Tottenham - Stoke: 1,43 4,20 7,60 (LIVE)


No, Sherwood je dobio ugovor samo do kraja iduće sezone, što su neki protumačili kao znak ne baš velikog povjerenja u njegove sposobnosti.

Dnipro - Tottenham: 2,73 3,25 2,41 (LIVE)


- Nisam samo usputna opcija u Tottenhamu, takva interpretacija za mene je uvreda. Međutim, to će biti uvreda samo ako ću pobjeđivati s klubom. Ako osvojim prvenstvo, a klub svejedno dovede nekog drugog na moje mjesto, onda ja mogu samo otići u Real Madrid – veli Sherwood.

Nije baš izgledno da će osvojiti prvenstvo. U četvrtak mu je momčad odigrala skromnih 1:1 kod kuće s West Bromwich Albionom. Spursi su osmi na ljestvici, s osam bodova manje od vodećeg Arsenala.

- Navijači će biti razočarani s remijem, razumijem to. Uz dužno poštovanje prema West Bromwichu, njih bi kod kuće trebali pobijediti – rekao je novi menadžer.