Petak, 27.12.2013.


Villas-Boas: Bale je bolji bez Ronalda

Andre Villas-Boas, donedavni menadžer Tottenhama, smatra kako igračke kvalitete Garetha Balea u Real Madridu više mogu doći do izražaja ako u momčadi nema Cristiana Ronalda...

Villas-Boas i Bale su prošle sezone zajedno surađivali u Tottenhamu, iz kojeg je Velšanin u ljetnom prijelznom roku prešao u Real Madrid, dok je portugalski strateg ranije ovog mjeseca dobio otkaz na klupi Spursa zbog loših igara i rezultata.

Real Madrid - Celta: 1,10 9,70 18,50 (LIVE)


- Bale bolje igra bez Ronalda, ima daleko veću ulogu u momčadi kada Cristiano ne igra. Kada imate takve dvije referentne točke kao njih dvojicu u Real Madridu, onda su opcije podijeljene. U Tottenhamu je Bale navikao na stil nogometa koji mu je ponudio priliku da bude glavni igrač u momčadi. To je prirodna posljedica činjenice da je momčad prepoznala igrača koji je u izvanrednoj formi – rekao je Villas-Boas.

Osvrnuo se i na Baleove šanse da za predstave u idućoj godini osvoji Zlatnu loptu.

- Gareth je već sada jedan od najvećih igrača. Pitanje je može li ponoviti svoje igre iz Tottenhama sada kada igra uz najboljeg igrača svijeta ove godine, Cristiana Ronalda.