Petak, 27.12.2013.


Spasonosne prodaje: Kapetan Hajduka na korak od Bešiktaša, Kouassi u Ajax za četiri milijuna eura

Prema vijestima koje stižu iz Turske, Mario Maloča sve je bliže turskom Bešiktašu. Kapetan Hajduka opisuje se kao iznimno pouzdan stoper, koji je s 24 godine skupio preko 160 nastupa u svim natjecanjima za splitski klub.

Bilić je već nekoliko puta Upravu Bešiktaša usmjerio na ovog povremenog hrvatskog reprezentativca, a čini se kako su njegovi argumenti napokon uvaženi. Očekuje se kako bi u sljedećih desetak dana transfer trebao biti realiziran. Za sada nije poznato kolika bi odšteta prepala Splićanima, ali zasigurno se radi nekoliko milijuna eura.

Kouassi u Ajaxu za četiri milijuna eura

Istovremeno, nizozemski mediji pišu o velikom interesu Ajaxa za usluge bjelokošćanskog napadača Bijelih Jeana Evrarda Kouassija. Kopljanici su još ovo ljeto željeli dovesti tamnoputog ofenzivca, a nakon zapaženih ovosezonskih nastupa, spremni su navodno platiti čak četiri milijuna eura.

Ukoliko bi Splićani uistinu ove zime uspjeli prodati Maloču i Kouassija, sa zaradom od cca sedam milijuna eura, uzevši u obzir dugovanja za Sharbinija i Vukušića, gotovo svi financijski problemi bili bi riješeni. Naravno sve je još daleko od realizacije, ali Bijeli se barem imaju čemu nadati.

Preuzeto s Index.hr