Nedjelja, 05.01.2014.


Brazilac vrlo blizu Maksimira, Jo u Dinamu za 600.000 eura?

Nema više briga. Prodajom Joa Istra 1961 riješila bi dio financijskih problema u ovoj sezoni i osigurao novac da u prijelaznom roku dovede nekoliko novih nogometaša...

Jo ima ugovor s Puljanima do 30. lipnja 2015. godine, a Istra 1961 ima pravo na odštetu od 600.000 eura, koliko je Dinamo spreman ponuditi.

Marijan Vlak velik je dio prvog dijela prvenstva proveo snimajući Brazilca te se u Maksimir vratio s vrlo pozitivnim informacijama. Dinamo u zimskom prijelaznom roku prati mnogo igrača, a najzanimljiviji im je 25-godišnji krilni napadač Jo, koji je ljetos stigao u Pulu. Pregovori traju već dugo, no bili su odgođeni jer su braća Mamić Novu godinu provela u Dubaiju. A čekao se i službeni početak zimskog prijelaznog roka. Čak je i Brazilac na društvenoj mreži napisao kako odlazi iz Istre, no ubrzo je tu poruku obrisao.

O šurovanju na relaciji Pula - Zagreb i prelasku u Maksimir obaviješten je i trener Istre 1961 Igor Pamić, kojem je rečeno da je Jo zanimljiv Dinamu. Nadalje, prodajom Joa klub s Drosine riješio bi velike financijske probleme u ovoj sezoni i osigurao novac da u prijelaznom roku dovede nekoliko novih igrača te namiri plaće sadašnjima.

Preuzeto sa 24sata.hr