Nedjelja, 05.01.2014.


Okupljanje nogometaša "Rijeke": Sluga jedino novo lice

Jedino novo lice je vratar Simon Sluga koji je barem privremeno povučen s posudbe iz »Pomorca«. Pričuvni vratar U-21 reprezentacije Hrvatske će prema riječima sportskog direktora Srećka Juričića započeti pripreme s »bijelima«, a njegov ostanak na Kantridi će ovisiti o tome da li će se uspjeti angažirati neko drugo vratarsko ime.

Dvadeset i tri igrača i tri vratara odazvala su se okupljanju nogometaša »Rijeke« u restoranu Gardens i zajedničkoj večeri uoči početka zimskih priprema zakazanim ovoga ponedjeljka u jutarnjim satima na Kantridi.

Dopredsjednik kluba Dean Šćulac, trener Matjaž Kek sa suradnicima (Florjančič, Miletić, Maranza, Ćaleta, Ljepojević, dr. Dangubić, Pavačić, Ilić i Gashi), sportski direktor Srećko Juričić i njegov zamjenik Ivan Mance sjeli su za jedan stol, a Pokrivač, Krstanović, Datković, Sharbini, Močinić, Maleš, Marić, Raspor, Boras, Lešković, Pušić, Bertoša, Mitrović, Sluga, Okechukwu, Ajayi, Vargić, Jugović, Tomečak, Kramarić, Brezovec, Alispahić, Knežević, Zlomislić, Mujanović i Benko za drugi.

Prije nego što se prepustili ponudi restorana smještena u podnožju Robne kuće Ri srdačno su si stisnuli ruke i izmjenili novogodišnje čestitke nakon dvotjednog raspusta.

U odnosu na lanjski kadar prvu prozivku preskočili su Matija Škarabot (istek ugovora) i Danijel Cesarec (klub mu je dao odriješene ruke za potragu novoga angažmana), dok je dojučerašnji vratar Ivan Mance na večeru stigao u drugačijoj ulozi.

Opravdano je izostao Zoran Kvržić (viroza), a jedino novo lice je vratar Simon Sluga koji je barem privremeno povučen s posudbe iz »Pomorca«.

Pričuvni vratar U-21 reprezentacije Hrvatske će prema riječima sportskog direktora Srećka Juričića započeti pripreme s »bijelima«, a njegov ostanak na Kantridi će ovisiti o tome da li će se uspjeti angažirati neko drugo vratarsko ime.

– Pojačanja? Nema novosti – kratko je kazao Juričić.

Na Kantridi će još nekoliko dana sačekati na rasplet priče oko dovođenja lijevoga beka Libijca El Monira (radi se i na drugim riješenjima), istodobno rade na dovođenju vratara, a navodno je blizu dolaska i jedan kvalitetni vezni igrač.

Preuzeto sa novilist.hr