Nedjelja, 05.01.2014.


Drama Vahe Halilhodžića: 'Može otići i odmah sada!'

Bivši trener Dinama, a danas reprezentacije Alžira, Vahid Halilhodžić ponovno je u trenerskim problemima. Je li moguće da će Vaha i drugi put ostati pred vratima Svjetskog prvenstva...

Halilhodžića su kao kao igrača nepravedno zapostavljali u jugoslavenskoj reprezentaciji tijekom sedamdesetih i osamdesetih godina, a kao izbornik je s Obalom Bjelokosti prošao kvalifikacije 2010. pa je smijenjen uoči samog SP-a. Sada mu prijeti sličan scenarij, iako je itekako zaslužan što se njegov Alžir plasirao na najveću nogometnu smotru.

Belgija - Alžir: 1,31 4,25 6,25 (LIVE)


Iako je izborio Brazil, Vaha je u jednom intervjuu, uz nekoliko packi upućenih ljudima u Savezu, najavio da bi nakon SP-a mogao napustiti klupu Alžira. Međutim, taj njegov istup dobio je brz odgovor od strane predsjednika alžirskog nogometnog saveza Mohameda Raouraoua.

"Halilhodžić ima potpisan ugovor u kojem stoji da je cilj osmina finala SP-a. Ne sumnjam u njegovu želju da ostvari odličan rezultat na SP-u. Mislim da je njegov najveći strah da ne doživi sudbinu kao s Obalom Bjelokosti. Do kraja siječnja mora odlučiti. Odlazi li nakon SP-a, počet ćemo tražiti rješenje, a može otići i odmah sada, ja nikoga ne želim zadržati protiv njegove volje", poručio je šef Saveza slavnom igraču i treneru.

Preuzeto s net.hr