Ponedjeljak, 06.01.2014.


Bilić među favoritima za klupu West Hama, Redknapp vodeći

Kao mogući nasljednici Sama Allardycea na klupi West Hama spominju se uz Bilića, Di Canio, Glenn Hoddle, Mackay te prvi favorit za klupu Harry Redknapp.

I prije sramotnog ispadanja iz FA Cupa od Nottingham Foresta (5-0) trener West Hama Sam Allardyce bio je 'na konopcima', no sada se čini da su mu dani u West Hamu odbrojani. 'Čekićari' su pretposljednji u Premiershipu, a njihove igre ne daju nadu navijačima da bi uskoro moglo biti bolje.

Stoga se u britanskim medijima već traži nasljednik Big Samu. Među onima koji se sve češće spominju je i bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić. Sadašnji trener Bešiktaša nije u samom vrhu favorita, no njegovo se ime nalazi među pet kandidata u izboru jedne engleske kladionice.

Prvi favorit tako je Harry Redknapp s omjerom 1/3. Iza njega slijede Glenn Hoddle, Malky Mackay, kontroverzni Paolo Di Canio te Slaven Bilić koji ima omjer 25/1. Stavite li novac da će Bilić postati trener West Hama na jednu bi uloženu funtu mogli dobiti 25.

Koeficijent je velik, ali činjenica da se uopće spominje u kladioničarskim krugovima govori da je Bilić ostavio zamjetan trag na klupi 'kockastih'.

Preuzeto sa 24sata.hr