Četvrtak, 24.10.2013.


Ballon d'Or: Francuski model Virginie Caprice u toplesu navija za Ibrahimovića

Nagrada za najboljeg igrača svijeta za 2013. godinu (FIFA Ballon d'Or) sve je bliže, a samim time započinju i razno razne kampanje koje bi pomogle igračima u osvajanju prestižnog individualnog trofeja...

Nagradu pod ovim nazivom, FIFA Ballon d'Or, dobivao je uvjerljivo u posljednje tri sezone samo Lionel Messi. Neki smatraju da Argentinac svojim izvedbama, ali i zbog ozljeda, nije zaslužio da obrani naslov najboljeg igrača svijeta u 2013. godini, a među njima je i francuski model Virginie Caprice.

Ona je fotografijom u toplesu, pri čemu joj grudi pokrivaju lopta s logom francuskog nogometnog kluba PSG-a i ruka, objavila na profilu jedne od društvenih mreža. Uz to je na prsima i lijevoj strani grudiju napisala: Zlatan, Ballon d'Or.

Mislimo da je prilično jasno kome bi išao njen glas kada bi smjela glasovati (Zlatanu Ibrahimoviću). Na njezinu žalost, tu će dužnost umjesto nje obaviti izbornici i kapetani reprezentacija, te novinari diljem svijeta. Nagrada će biti dodijeljena početkom siječnja 2014. godine u Zürichu.