Utorak, 24.12.2013.


Mourinho: U Arsenalu vole plakati

U svom karakterističnom stilu menadžer Chelseajevih nogometaša Jose Mourinho osvrnuo se na sinoćnji premierligaški derbi protiv Arsenala...

Nakon susreta koji je završio bez golova 0:0 u Arsenalu su imali prigovore na nedosuđen jedanaesterac nakon starta Williana na Theu Walcottu, kao i na grubi start Johna Obija Mikela đonom na gležanj Mikela Artete za koji je mogao lako dobiti isključenje.

Chelsea - Swansea: 1,31 5,15 9,40 (LIVE)


- Znate, oni vole plakati, to je tradicija. Ali ja volim reći, kao što sam i govorio četvrtom sucu, da engleski igrači nikada ne bi isprovocirali takvu situaciju. Igrači iz drugih zemalja, posebice nekih zemalja, imaju to u svojoj krvi – rekao je Mourinho.

Chelsea - Liverpool: 2,02 3,40 3,60 (LIVE)


- Ako imate kontakt ili je protivnik bio agresivan, idemo dalje, nastavimo jer je to engleski nogomet. Strani igrači donose puno dobroga i dolaze ovdje jer su talentirani, ali ja preferiram englesku krv u nogometu. Start Mikela bio je žestok i agresivan, ali nogomet je za muškarce, ili za žene s fantastičnim stavom. Istina je da ima sportova bez kontakta, fantastičnih sportova koji puno zahtijevaju od igrača i jako ih poštujem. Ali nogomet je igra kontakta. Engleski nogomet, zima, mokar travnjak, klizeći startovi u fantastičnoj brzini. Treba biti ponosan i igrati ponosno. Ako si ozlijeđen, u redu, ozlijeđen si - zaključio je Portugalac.