Ponedjeljak, 16.12.2013.


Bilić: Čitav život sam u nogometu, ali ovo još nisam vidio...

– Neke od stvari koje su se dogodile nisam u životu vidio. Bili smo u prilici za postizanje pogotka i odjednom se u terenu našla druga lopta?! To još nisam vidio iako sam čitav život u nogometu – rekao je Bilić.

Nevjerojatne scene dogodile su se u turskoj ligi u utakmici Kasimpaše i Bešiktaša. Prvo je u 30. miti Bešiktaš bio u dobroj prilici za pogodak, no domaći igrač Donk je loptom koja je netom prije doletjela izvana pogodio loptu koja je bila u igri. Dobio je žuti karton.Deset minuta prije kraja dogodio se drugi incident. Nogometaš Bešiktaša Manuel Fernandes išao je u napad, a tada je na teren dotrčao navijač i uklizao mu u noge te prekinuo akciju. Moraes Motta i Hugo Almeida su se pokušali fizički obračunati s navijačem pa su obojica ubrzo poslani pod tuš.

Sve je to bilo previše za trenera Bešiktaša Slavena Bilića.

- Neke od stvari koje su se dogodile nisam u životu vidio. Bili smo u prilici za postizanje pogotka i odjednom se u terenu našla druga lopta?! To još nisam vidio iako sam čitavi život u nogometu - rekao je Bilić.

Nije želio raspravljati o sudačkim odlukama.

- Ne želim to komentirati, postoje ljudi koji su zaduženi za takve situacije i znaju bolje od mene. Ja sam nogometni trener i došao sam razgovarati o nogometu.

Inače, bivši njemački sudac Markus Merk koji je poručio da je sudac ispravno dodijelio žuti karton igraču koji je loptom pogodio drugu loptu. A bivši turski sudac Ali Aydin kaže da takve situacije uopće nisu predviđene pravilnikom...

Preuzeto sa vecernji.hr