Subota, 30.11.2013.


I bod Vinkovčanima donosi jesenski naslov

Dan uoči utakmice protiv Sesveta s kojom će Cibalia zaključiti jesenski dio sezone, trener Damir Petravić je obišao glavni teren stadiona i zadovoljno ustvrdio:

- Teren je očišćen, u vrlo dobrom je stanju. Vjerujem kako će se do utakmice još stanje popraviti tako da ne bi trebalo biti problema oko igre. Istina je da je malo mekan, ali kako bude njima tako i nama. Sigurno neće biti ni blizu onako lošim uvjetima kao u Velikoj Gorici.

Cibalia - Sesvete: 1,63 3,40 4,35 (LIVE)


Igračima Cibalije je želja oprostiti se od svojih navijača pobjedom i dobrom igrom. Imaju priliku ustoličiti se na vrhu tablice i blagdane dočekati na prvom mjestu Druge lige. Išao im je pri tome na ruku jučerašnji rezultat iz Kranjčevićeve ulice u kojem je Zagreb svladao vodeći Pomorac 1:0. Vinkovčanima će tako i bod biti dovoljan za jesenski naslov. No, razmišljaju samo o pobjedi.

- Razgovarao sam puno s igračima i svi su spremni u posljednjoj jesenskoj utakmici pred svojom publikom dati svoj maksimum i ostvariti pobjedu. S nova tri boda ukupno bi imali 33 što je za svaki respekt, a imamo i veliku mogućnost završiti na prvom mjestu.

Vrijeme za igru ipak neće biti idealno. Temperatura predvečer već se spušta ispod ništice.

- Istina je, bit će zima, ali od toga ne možemo pobjeći. Trenirali smo ovaj tjedan u sličnim uvjetima i vjerujem kako će igrači pronaći snage i odigrati ovu utakmicu na željenom nivou - rekao je Petravić, koji u posljednjem susretu neće računati jedino na Ottocihana i Conjara.

Posljedice ozljede još osjeća Josip Milardović, no na oproštaju od polusezone spreman je stisnuti zube.

Susret na stadionu HNK Cibalia počinje u 16 sati, sudit će Vedran Mamić iz Splita.

Najvjerojatniji sastav Cibalije: Filipović, Muženjak, Perković, Zgrablić, Čuljak, Mazalović, Milardović, Bartolović, Bajić, Džoni i Tokić.

Preuzeto sa glas-slavonije.hr