Petak, 22.11.2013.


Eduardo o dolasku kod Matea: Inter? Bilo bi lijepo tamo igrati

Novi vlasnik Intera navodno bi Dudua doveo u siječnju jer imaju velikih problema s napadačima. A Eduardo ne bi imao ništa protiv da zaigra s Mateom Kovačićem...

Pročitao sam u talijanskim medijima. Što da kažem, ha, ha... Jel’ mi drago? Kako da ne, lijepo je kad te spominju u kontekstu velikih klubova, kaže Eduardo.

Inter je u velikim problemima s napadačima, ozlijeđeni su Diego Milito i Mauro Icardi pa trener Walter Mazzarri na raspolaganju ima samo Rodriga Palacija.

- Bilo bi lijepo zaigrati u Interu, ali još ništa ne znam. Imam ugovor do lipnja. Golovi u Italiji puno jače odzvanjaju nego u Ukrajini. Igram u prvenstvu, zabijam, ali kod nas ljudi malo prate ukrajinsku ligu - kaže Eduardo, koji je u posljednjih pet utakmica za Šahtar zabio tri gola.

Novi vlasnik Intera, Erick Thohir, doveo bi ga u siječnju. Šahtar ne bi radio probleme jer u preostalih šest mjeseci Eduardu bi morali isplatiti milijun i pol eura. A ni Eduardu se baš ne ostaje. Odlazak u Inter bio bi dobar za sve. 
A čini se da je posao vrlo blizu dogovora.

- Nikad u karijeri nisam igrao protiv Intera. Od talijanskih momčadi zabio sam Romi gol 2011. u osmini finala Lige prvaka - kaže Dudu, koji nije imao vremena za slavlje.

- Imao sam avion rano ujutro. Došao sam u Donjeck i odmah trening. A vi mislite da mi je lako - smije se Dudu.

Preuzeto sa 24sata.hr