Petak, 22.11.2013.


I u posljednje dvije utakmice po bodove

Protiv Segeste Cibalia je ostvarila minimalnu pobjedu, a ponovno je igrač odluke bio Hrvoje Tokić. Pobjednički pogodak bio je njegov deveti prvenstveni ove sezone.

Uz to, ovo je peta utakmica u kojoj Tokić svojim golovima pridonosi osvajanju tri Cibalijina boda. Zahvaljujući njegovim pogocima, Cibalia je svladala Lučko, Inter s 1:0, dva je pogotka postigao Segesti u prvom dijelu te Interu, a i drugi put je bio koban za Segestu. Dodajmo tome i osvojen protiv Gorice u Vinkovcima.

Inter - Zelina: 1,35 4,10 6,85
(LIVE)


- Imao sam ja još prilika ne samo u ovoj utakmici protiv Segeste. Bilo bi ljepše da je još koja lopta ušla, ali najvažnija je u ovom trenutku naša pobjeda. Trebali smo pitanje pobjednika riješiti još ranije, ali piše se pobjeda, i to je najvažnije.

Cibalia je zasjela na vrh drugoligaške tablice, jer je Pomorac kiksao u Zagrebu protiv Rudeša. U preostala dva kola prilika je nogometašima Cibalije da se još više odvoje od konkurenata na prvo mjesto, slijede Gorica i Sesvete.

- Bit će to obje teške utakmice. Nikoga ne podcjenjujemo, ali mi idemo na svaku utakmicu pobijediti. Idemo po tri boda gdje god igramo. Stalno razgovaramo o tome i ponovit ću opet: Cibalia mora u svaku utakmicu ići na tri boda. Nama je jedini sveti cilj prvo mjesto i samo takvim razmišljanjem i pristupom doći ćemo do tog cilja - rekao je Tokić, koji trenutno ima dva pogotka manje od prvog strijelca Ilije Nestorovskog iz Intera.

Preuzeto s glas-slavonije.hr