Utorak, 05.11.2013.


VIDEO: Bale rasplakao braniča Rayo Vallecana

Prošle je subote Real Madrid slavio kod gradskog rivala Rayo Vallecana s 3-2, a utakmicu je dvama asistencijama obilježio velški reprezentativac Gareth Bale...

No, osim što je podijelio dvije asistencije (Benzemi i Cristianu Ronaldu), Baleu je pošlo za nogom i da rasplače domaćeg braniča Arbillu, koji je tri minute nakon posljednjeg Realovog pogotka na utakmici morao napustiti travnjak, jer je njegovom treneru dozlogrdilo gledati ga kako "pušta" Balea po svojoj lijevoj strani.

Nije naravno Arbilla bio toliko loš, koliko je Bale bio dobar, štoviše predobar, prebrz. Najprije je projurio pored Arbille i ubačenom loptom u peterac pronašao neometanog Benzemu, da bi u trećoj minuti nastavka krasno spasio loptu da ne izađe izvan travnjaka prebacivši Vallecanovog braniča, ponovno ga je potom pretrčao, a zatim neometan asistirao Portugalcu za njegov drugi pogodak.

Tri minute nakon toga domaći je trener Jemez izvadio Arbillu iz igre, a ovaj je u suzama sjeo na klupu, pokrio se klupskom jaknom i jecao. Suigrač i Jemezov asistent morali su tiješiti 26-godišnjaka da će sve biti u redu i da nije kraj svijeta.

Svega četiri minute nakon Arbillina izlaska Rayo je dvama jedanaestercima stigao do 2-3, no do izjednačenja nije mogao...