Nedjelja, 03.11.2013.


Ante Miše novi trener NK Vitez

Nogometni klub Vitez u subotu je dogovorio suradnju s Antom Mišom. Povodom novog trenerskog angažmana Ante Miše, oglasio se NK Vitez, čije priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Nekadašnji proslavljeni igrač i trener HNK Hajduk Split, te povremeni reprezentativac Hrvatske novi je trener prve momčadi našeg kluba, potvrdio je to u izjavi za medije glasnogovornik NK Vitez Ivan Sajević.

Uprava NK Vitez nakon serije loših rezultata prihvatila je ostavku trenera Valentina Plavčića, koji je vodio ekipu u povijesnom uspjehu i ulasku u najviši rang natjecanja u BiH.

- Ovim putem u ime kluba želim uputiti zahvalu našem dosadašnjem treneru Plavčiću na svemu što je učinio za naš klub. Zahvaljujemo se i našem novom treneru, Anti Miši, na korektnosti prilikom razgovora, ali i činjenici da je prepoznao Vitez kao potentnu sredinu i odlučio prihvatiti naš poziv - rekao je u izjavi za medije glasnogovornik NK Vitez, Ivan Sajević te potvrdio kako će u ponedjeljak, 4.11. s početkom u 12,30 sati u prostorijama NK Vitez biti upriličeno svečano potpisivanje ugovora I konferencija za medije.

Ante Miše nazočio je susretu Viteza i Zvijezde, u kojem je imao priliku pogledati svoju novu ekipu, ali uvjeriti se I u pojedinačni kvalitet pojedinih igrača.

- Prije svega želim se zahvaliti na ukazanom povjerenju čelnim ljudima mog novog kluba. Uključit ću sve ambicije i znanje da Vitez pokuša napraviti puno bolji rezultat nego što je do sada. Zadovoljan sam viđenim u utakmici sa Zvijezdom, mislim da imamo potentnu ekipu i trenutna pozicija na tabeli ne otkriva realnu sliku. Jedva čekam trening u ponedjeljak da prvi put s momčadi izađem na teren i da se pokušamo što bolje spremiti za utakmicu u srijedu protiv Sarajeva, kao i subotnju utakmicu s Travnikom, koja nam je možda u ovom trenutku i bitniija - kazao je u izjavi za medije Ante Miše.

Uprava kluba zadovoljna je angažmanom Ante Miše, što je potvrdio I predsjednik kluba, Slaven Garić.

- Uprava Nogometnog kluba Vitez se odlučila za Antu Mišu. Nadamo se da ćemo ostvariti naš cilj, a to je ostanak u Premijer ligi. Gospodinu Miši želim dobrodošlicu i da još dugo ostane u našem klubu - rekao je Slaven Garić, predsjednik NK Vitez.

Preuzeto s dalmacijanews.hr