Četvrtak, 07.11.2013.


Mladen Bartolović: U Zaprešiću moramo ponovno početi zabijati

Cibalia u petak gostuje u Zaprešiću kod vodeće momčadi prvenstva, a dobra igra protiv Zagreba povećala je optimizam. Za dobre partije zaslužan je Mladen Bartolović, motor ove momčadi, idejni začetnik mnogih akcija, vođa u pravom smislu. Premda je Cibalia propustila nakon ovoga kola biti vodeća, za Bartolovića su i sadašnje pozicije zadovoljavajuće.

- Vraćamo se stalno na početak sezone, kada su se igrači skupljali do pred početka prvenstva. Nitko nije vjerovao da možemo biti ovako visoko. U momčadi je situacija odlična, pogotovo nakon utakmice protiv Zagreba, premda nismo uspjeli pobijediti. Zbog dobre igre vjerujem kako možemo i u Zaprešiću odigrati dobru utakmicu i u Vinkovce se vratiti s nekim bodom. Koliko se sjećam u posljednjih nekoliko godina uvijek smo dobro igrali u Zaprešiću, pa vjerujem da se tradicija neće promijeniti.

U posljednjih šest kola igrači Cibalije postigli su pet golova, a samo protiv Dughopolja četiri su puta zatresli mrežu. U ostalih pet utakmica jednom su bili strijelci. U Zaprešiću je vrijeme namjestiti ciljničke sprave.

- Zakazali smo u realizaciji. Da toga nije bilo, vjerojatno bismo prošli u Kupu i pobijedili Zagreb, pa i Lučko na gostovanju. Sada kada igramo puno bolje u odnosu na početak sezone, samo nam još nedostaju golovi. Vjerojatno nam treba puno više mirnoće u završnici napada. Na treninzima stalno radimo vježbe završnice napada i često imamo pucačke treninge, tako da vjerujem kako će nam se negdje otvoriti. Možda već u Zaprešiću - rekao je Bartolović.

Preuzeto sa glas-slavonije.hr