Srijeda, 06.11.2013.


Mamić: Protiv PSV-a ovaj put neće biti prazne tribine

- Teško je večer prije utakmice govoriti kako će izgledati utakmica u odnosu na prošli dvoboj, ali ekipe će sigurno biti slične. PSV igra uvijek na isti način, a jedina velika razlika je u tome što neće biti prazne tribine kao na Maksimiru – rekao je Mamić.

Dinamo je nakon tri utakmice u Europskoj ligi još bez pobjede. Modri su upisali samo jedan bod, no nadaju se da će prvi trobod doći u četvrtak u Eindhovenu protiv PSV-a.

PSV - Dinamo: 1,37 4,30 7,50 (LIVE)


Dinamovci su s puno samopouzdanja otišli u Nizozemsku, a ništa manje samouvjereni nisu bili pred utakmicu. Trener i sportski direktor Zoran Mamić vjeruje da njegovi igrači mogu iskoristiti slabiju formu PSV-a.

- Kao što sam rekao zadnjih dana, samo pobjeda nas ostavlja u igri i želimo dobiti utakmicu te osvojiti tri boda. Tako ćemo se postaviti unatoč tome što respektiramo PSV, po meni najbolju momčad ove grupe i gledamo ih s puno poštovanja iako nisu u dobroj formi. Ipak, vjerujemo u svoju kvalitetu, volju i želju koju ćemo sutra imati i želimo dobar rezultat – rekao je Zoran Mamić, prenosi službena stranica Dinama.

Dinamo je prvu utakmicu s PSV-om na Maksimiru igrao bez gledatelja.

­- Teško je večer prije utakmice govoriti kako će izgledati utakmica u odnosu na prošli dvoboj, ali ekipe će sigurno biti slične. PSV igra uvijek na isti način, a jedina velika razlika je u tome što neće biti prazne tribine kao na Maksimiru – rekao je Mamić.

I Josip Pivarić je optimist.

- Došli smo ovdje po tri boda iako znamo kakav je protivnik pred nama. PSV je vrlo dobra momčad, vjerojatno najbolja u skupini, ali nas samo pobjeda ostavlja u igri iako i remi ostavlja neke kombinacije. Dat ćemo svoj maksimum i nadamo se da će završiti dobro za nas - rekao je Pivarić.

Preuzeto sa vecernji.hr