Srijeda, 06.11.2013.


Cibalia: Perković dao sigurnost u posljednjoj liniji

Slaba je utjeha navijačima Cibalije što su vinkovački nogometaši odigrali dobru utakmicu protiv Zagreba, kada nisu uspjeli ostvariti pobjedu i još više se učvrstiti na vrhu ljestvice drugoligaša. S osvojenim bodom ponovo su pali na treće mjesto s bodom zaostatka iza Intera.

Već nekoliko utakmica zaredom Josip Milardović je među ponajboljim igračima Cibalije. Očito iskustvo i igračke kvalitete donose prevagu. Kao i uvijek do sada, Milardović ne želi stavljati u prvi plan pojedince nego momčad.

- Otvorili smo dobro utakmicu, stvorili nekoliko stopostotnih prilika, nismo zabili i možemo samo žaliti za ostala dva boda. Mi ako želimo osvojiti prvo mjesto, moramo kod kuće sve pobjeđivati bez obzira na ime protivnika. Ima još puno utakmica do kraja prvenstva, moramo biti strpljivi i iz utakmice u utakmicu probati ispravljati pogreške te zabijati iz prilika koje stvorimo, onda ćemo doći do željenog cilja, Prve lige.

U posljednjem redu obrane vrlo dobru i sigurnu igru prikazao je Marko Perković, koji je s Mazalovićem na stoperskim pozicijama djelovao neprelazno, a nekoliko puta svojim izletima pred suparnička vrata bio je i u prilici za pogodak. Ta činjenica zasigurno olakšava odluke treneru Petraviću, koji u posljednje vrijeme ima puno problema u sastavljanju posljednjeg reda.

Preuzeto sa glas-slavonije.hr