Subota, 02.11.2013.


Problemi u obrani Cibalije, Zgrablić ne igra, upitan i Mazalović

Bez obzira na to što je Cibalia u Kupu izgubila od momčadi višeg ranga nikako nije dobro prihvaćen u vinkovačkom drugoligašu. Više zabrinjava ono što su igrači Cibalije prezentirali u susretu sa Zadrom.

Nedostatak nekoliko igrača u toj utakmici ne abolira ih za prikazano. No, vremena za plakanje nema. Već danas u sudaru protiv bivšeg prvoligaša Zagreba mobilizacija mora biti opća. No, trener Damir Petravić i sada ima problema u sastavljanju momčadi.

- Moramo ponovno krpati sastav. Protiv Zadra ozlijedio se Zgrablić i neće moći nastupiti. Ponovno imamo problema s obranom, ali očekujem da će dečki odraditi maksimalno svoj posao. Vrlo dobro znaju što nam znači ova utakmica protiv Zagreba i tri boda protiv njih, rekao je trener Cibalije.

Cibalia - Zagreb: 1,75 3,25 4,00 (LIVE)


Cibalia je u prvom dijelu prvenstva svladala Zagreb u Kranjčevićevoj ulici.

- Pobjedom u Vinkovcima tek će ta pobjeda doći do izražaja. Vjerujem kako će bar ponoviti dobru igru protiv Zagreba u Kranjčevićevoj, a ja od njih očekujem i izdanje na još većoj razini. Nadam se kako će i naši navijači podržati igrače kako bi ostali na vodećoj poziciji, kazao je Petravić, koji osim Zgrablića neće moći računati ni na Conjara, koji je vjerojatno izgubljen za ovu polusezonu.

Probleme ima i Mazalović, ali se Petravić nada kako će do početka utakmice biti s njim sve u redu. Ako Mazalović ne bude mogao nastupiti tada će nastati veliki problemi u posljednjem redu Cibalije. Ostatak momčadi uglavnom je standardan.

Tako će najvjerojatnije protiv Zagreba, ako sve bude u redu, istrčati sljedeći sastav Cibalije: Filipović, Muženjak, Mazalović, Perković, Čuljak, Milardović, Kujundžija, Pavličić, Bartolović, Ottochian i Bajić.

Susret na stadionu HNK Cibalia počinje u 13.30 sati, a sudi Igor Pajač iz Zeline.

Preuzeto sa glas-slavonije.hr