Ponedjeljak, 13.01.2014.


Messi: Divim se Ronaldu, on je stvarno fantastičan nogometaš

Argentinski nogometaš Lionel Messi nije uspio i peti put zaredom osvojiti veliko priznanje, nagradu Ballon d'Or za najboljeg nogometaša...

Pripala je ona njegovom velikom rivalu iz madridskog Reala, Cristianu Ronaldu, koji je tako drugi put u svojoj karijeri uzeo popularnu Zlatnu loptu (nakon 2008. godine).

Messija su i ozljede onemogućile u još boljoj godini, makar sam nije pokazivao veliku žal što je ovaj put ostao bez ovog trofeja.

- Samim time što sam ovdje, ja sam izuzetno sretan. Sedmu godinu zaredom sam dio ove svečanosti i mislim da je već to veliki uspjeh - rekao je Messi i nastavio hvaliti svog velikog suparnika.

- Mi jesmo veliki suparnici na terenu, ali ja moram naglasiti da je on fantastičan nogometaš. Iskreno, divim se onome što radi za klub i za svoju zemlju. Zaslužio je ovu nagradu, nema uopće nikakve dileme - izjavio je Messi, te na kraju dodao:

- Itekako sam zadovoljan što sam dosad napravio, ali gledam prema budućnosti. Želim još dosta toga, i s Barcelonom i sa Argentinom. Radujem se i novim nadmetanjima, borbi na terenu i svemu što donosi nogomet.