Ponedjeljak, 13.01.2014.


Bad Blue Boysi: 'Mamić nas je pokušao potkupiti, ali ponuda je u startu odbijena!'

Zoran Mamić je u Međugorju otkrio da u Dinamu sve rade kako bi zakopali ratne sjekire s navijačima, pa su tako i angažirali i sina Josipa Kužea da bude 'most prijateljstva' između dvije zaraćene strane. Između ostalog, Mamić je spomenuo kako je ljudima iz udruge Zajedno za Dinamo ponudio mjesto u Skupštini. Međutim, kako stvari stoje, pomirenje neće biti.

Bad Blue Boysi su izdali pripćenje u kojem navode kako neće pristati na Mamićeve uvjete.

'Potaknuti medijskim napisima te izjavama pojedinaca iz Mamićevog kluba o tajnom sastanku s BBB-ima, dužni smo reagirati kao i navesti činjenice o najnovijem pokušaju manipulacije od strane braće Mamić.

Istina je da su Mamići kontaktirali pojedince iz BBB-a te da je do susreta s njima i došlo. Zdravko i Zoran Mamić pokušali su potkupiti grupu još jednom nemoralnom ponudom koja je bez imalo oklijevanja odbijena. Jedini njihov cilj bio je i ostao uništavanje bilo kakve oporbe njihovom diktatorskom načinu upravljanja klubom, drugim riječima- zaustaviti našu borbu protiv toga.

Ponuđena je ogromna količina novca, vođenje dijela marketinga kluba, predstavnička mjesta za navijače u strukturama kluba, vođenje redarske službe na sjevernoj tribini maksimirskog stadiona, uklanjanje mreže i kamera sa sjeverne tribine, ukidanje vouchera i crnih lista, postotak od prodanih ulaznica za sjevernu tribinu, kao i puštanje na slobodu pritvorenih navijača. Takvom ponudom je potvrđeno ono na što ukazujemo već duži niz godina: da Mamić sa svojim poltronima stoji iza kriminala u hrvatskom nogometu te nastoji kontrolirati navijače koji su jedina istinska oporba nogometnoj mafiji.

Mamićeve ponude takvog tipa nikada i ni pod kojim uvjetima nećemo prihvatiti! Kompromisa nema! Jedino što možemo prihvatiti je njegova bezuvjetna ostavka! Nas se ne može kupiti, a pogotovo ne obećanjima Zdravka Mamića koji je dokazani patološki lažov i manipulator.

Ujedinjenje svih hrvatskih navijačkih skupina u borbi protiv postupaka nogometne mafije očito je izazvalo paranoju kod Zdravka Mamića koji nas je posljednjom ponudom ponovo pokušao razjediniti. Dotični može biti siguran kako u tom naumu nije uspio!

Nastavljamo borbu za Dinamo!

Grupa neće do daljnjega ići na sjevernu tribinu!

Ustrajemo u zahtjevu da Zdravko Mamić i njegova garnitura moraju napustiti klub!

I za kraj, Mamiću – nama ne treba „časnik“ za navijače, nama treba častan klub!

Bad Blue Boys'

Preuzeto sa Sportske.jutarnji.hr