Utorak, 14.01.2014.


TRZAVICE NA POLJUDU Hajduk ostao bez šefa omladinske škole! Vučević glavni krivac?

U Hajduku su samo promjene stalne. Tek što su Splićani našli sportskog direktora, ostali su bez važne figure u stručnoj hijerarhiji, šefa omladinske škole, jer je profesor Zdravko Marić odlučio otići s te funkcije. I to nakon samo pola godine rada u Hajduku.

Je li Vučevićev dolazak razlog ili posljedica, o tome se samo špekulira jer obje strane kažu da je rastanak Hajduka i Marića sporazuman. U svakom slučaju to je odluka koja je iznenadila Hajdukove čelnike, a Marić ju je donio na temelju spoznaje da ne postoje pretpostavke za razvoj vizije koju je imao u radu omladinske škole Hajduka.

Zahvalio se predsjedniku Marinu Brbiću na pozivu i odličnoj suradnji. Marić je ponosan na sve što je urađeno u tih šest mjeseci (kadeti su jesenski prvaci), a novom sportskom direktoru Vučeviću je poželio da pronađe pravu osobu za posao. Naravno da su i financijski problemi utjecali na atmosferu u omladinskoj školi kao uostalom i na cijeli klub, ali to nije problem od jučer i neće se tako lako promijeniti.

Marić koji je poznat kao vrijedan i pošten nogometni stručnjak došao je u Hajduk s pozicije instruktora u županijskom nogometnom savezu, a vjerojatno će se tamo i vratiti.

Hajduk pak mora razmišljati o čovjeku koji će preuzeti možda i najvažniji posao u klubu, a to je pozicija šefa omladinske škole.

Preuzeto sa sportske.jutarnji.hr