Subota, 11.01.2014.


Lučić: Iz Cibalije me ove zime nitko nije kontaktirao

Mario Lučić, nekadašnji igrač Cibalije, a donedavno drugoligaša Lučkog, nalazi se na slobodnom tržištu s čistim papirima. Ova činjenica je zanimljiva jer Cibalia pod hitno želi popuniti mjesto stopera, a Lučić upravo igra na tom mjestu. Od svojeg bivšeg kluba Lučić se oprostio sporazumnim raskidom ugovora.

- Financijska je situacija bila sve teža, smanjivali su se iznosi u ugovorima, na što sam pristao, ali kada su i drugi put to predložili više nisam pristao. Živjeti u Zagrebu nije jeftino pa smo se razišli bez zamjerki.

Trenutno se Lučić odmara u Vinkovcima, ali i razmišlja o nastavku karijere. Kontakti postoje?

- Kontakti postoje, ali moramo biti iskreni, nisam ja više u cvijetu mladosti, pa da se trgaju za mene. Sve su to kontakti iz Hrvatske, a hoće li doći do neke realizacije - vidjet ćemo.

Cibalia traži nove igrače, pogotovo stopera. Zanima li se Cibalia za vaše usluge?

- Nismo uopće imali kontakt o toj temi. Ako bude obostranog interesa, ne bježim od razgovora. Nije floskula, svima nama koji smo potekli iz Cibalije ona je uvijek opcija. Kada sam odlazio, nisam za sobom zatvorio vrata.

Cibaliji je prijeko potreban stoper. U proljetnom dijelu sezone ne smije biti propusta.

- Pratio sam cijelo vrijeme zbivanja u klubu. Znam da će im proljeće biti izuzetno zahtjevno i da se moraju pojačati. Hoću li to biti ja na mjestu stopera ili netko drugi uopće nije važno. Siguran sam kako će proljetni dio sezone biti mnogo zanimljiviji nego jesen. Zagreb će sigurno, a i Inter, jače zagristi kako bi pokušalo nadomjestiti propušteno. Oni će Cibaliji biti najveći konkurenti - zaključio je Lučić.

Hoće li doista Lučić ponovno odjenuti nebeskoplavi dres ovisit će o nekoliko uvjeta. Prvi je svakako interes kluba i uklapa li se u buduću momčad koja bi mogla igrati Prvu ligu. Sigurno će i trener imati ulogu u odlučivanju. Odgovor ćemo doznati možda već do same prozivke.

Preuzeto sa glas-slavonije.hr