Ponedjeljak, 06.01.2014.


Manchester United spreman za promjenu Hernandez-Kovačić

Tijekom posljednjih dana su otočki mediji lansirali informaciju kako tamošnji aktualni prvak, Manchester United, prati 19-godišnjeg hrvatskog nogometaša Matea Kovačića...

Ne može se govoriti da Kovačić s prevelikom uspjehom igra ove sezone u milanskom Interu. Startao je u samo šest utakmica, makar tamošnji trener Walter Mazzarri itekako hvali Kovačića i nerijetko napominje da je Hrvat budućnost Intera.

- Mateo napreduje i raste točno po mojim očekivanjima. On je veličanstven nogometaš i najbolje od njega očekujem u drugom dijelu sezone - rekao je Mazzarri.

U Interu nisu željni pretjerano govoriti i kombinirati s tim kako bi Kovačić mogao otići iz kluba u siječnju (spominjala se i posudba).

No, La Stampa naglašava ovog tjedna da bi isto tako u Interu itekako razmislili kada bi za hrvatskog veznjaka dobili primamljivu ponudu. A, izgleda da je ljudima u Interu primamljiva ona koju donosi La Stampa, a to je moguća zamjena s Unitedom. Naime, Manchester je spreman dati meksičkog napadača Javiera Hernandeza Chicharita za Kovačića.