Utorak, 07.01.2014.


Tudoru se odazvala 33 igrača; Vučević: Želimo da Hajduk igra atraktivno i osigura Europu

Uoči početka priprema pred mikrofonima medija pojavili su se trener Hajduka Igor Tudor i novi sportski direktor Goran Vučević, koji je i prvi uzeo riječ...

- Našli smo se već s igračima, poželjeli im uspješan rad i od njih zatražili da pripreme shvate ozbiljno. Vjerujemo da će biti dobri kao u prvom dijelu prvenstva, igrati atraktivno i osigurati Europu. Za pojačanja ćemo još vidjeti, razgovaramo s par igrača, a vidjet ćemo hoće li netko i otići... Prioritet nam je napadač, ali pitanje je hoćemo li nešto pronaći za male novce - kazao je Vučević.

Tudor nije bio rječit.
- Naravno da bih volio već sada znati koji će mi igrači biti na raspolaganju, no to u ovom trenutku nije moguće. U Tursku ću voditi 23 ili 24 igrača plus vratare, no ne želim još o imenima - kazao je Tudor koji od danas u svom stožeru ima i trenera vratara Tomislava Rogića.

- Ja imam odgovornost za rezultat pa i pravo da biram najbliže suradnike. Nije samo moje mišljenje kako je Rogić i to ne samo u Hrvatskoj nego i šire najbolji trener vratra, a ja Hajduku želim najbolje.

U 10:45 na pomoćnim terenima započeti će prvi radni trening.

Tudoru su se odazvali:

Mislav Anđelković, Franko Andrijašević, Arlind Basha, Josip Bašić, Marko Bencun, Filip Bradarić, Haris Bukva, Mijo Caktaš, Ivo Grbić, Giorgi Iluridze, Matej Jonjić, Goran Jozinović, Lovre Kalinić, Tomislav Kiš, Jean Evrard Kouassi, Miro Kovačić, Ante Kušeta, Luka Lučić, Anton Maglica, Mario Maloča, Elvir Maloku, Dino Mikanović, Antonio Milić, Goran Milović, Tonći Mujan, Zoran Nižić, Mario Pašalić, Dante Stipica, Tino Sušić, Fabjan Tomić, Ivan Tomičić, Avdija Vršajević i Patrice Zoungrana

Važniji datumi do nastavka sezone:

07.01.: Početak priprema (Poljud)
20.01.: Odlazak u Antalyju
22.01.: Sandhausen – Hajduk
25.01.: Amkar Perm – Hajduk
28.01.: Wolfsberger – Hajduk
31.01.: Dinamo Tbilisi – Hajduk
01.02.: Povratak iz Antalyje
08.02.: RNK Split - Hajduk

Preuzeto sa slobodnadalmacija.hr