Ponedjeljak, 06.01.2014.


Ćiro stigao u Solin: 'Prvo moram pogledati teren i uvjete rada, ali 70 posto da ću biti trener'

Ćiro je stigao u Solin! Nešto iza 16 sati, s desetak minuta zakašnjenja u Zračnu luku u Resnik sletio je zrakoplov Croatia Airlinesa iz Zagreba s posebnim putnikom, 'trenerom svih trenera'. Čim su ljudi koji su se u tom trenutku našli u Zračnoj luci, zbog vlastitog leta, ili dočekujući nekog, ugledali Ćiru nastao je pozitivan šok.

- Evo Ćire! Evo ga, ozbiljno - govorilo se, kao da ni sami nisu vjerovali u ono što se proteklih dana pisalo u medijima. Proradile su i kamere na mobitelima, ništa nas ne smije iznenaditi.

Stizao je istovremeno i napadač Hajduka Giorgi Iluridze, ali pored Ćire nije imao izgleda. A čim je stigao Ćiro uslijedio je njegov trade mark, osmijeh od uha do uha. A s Ćirom i malo sunca u dotad tmurnom danu u okolici Splita.

- Hvala ti, sine! Ovdje sam jako sretan. Svi žele, i ja i moja žena, sin, svi da ostanem, ali ne idem grlom u jagode - rekao je Ćiro.

Nakon razgovora u hotelu President nije objavljena odluka o Ćirinom preuzimanju kluba s Jadra.

- Odluka još nije donešena. Želim još sutra pogledati teren i uvjete rada, jer je to preduvjet za opstanak u ligi – kazao je Ćiro novinarima.

Na pitanje kolike su šanse da preuzme Solin, odgovorio je:

- 70 posto!

Predsjednik kluba je kazao da je Izvršni odbor dao zeleno svjetlo za angažiranje trenera svih trenera, ali da se mora pričekati još njegova sutrošnja inspekcija.

Također je rekao da će od Hajduka moliti da ih pojača s Mirom Kovačićem, isti će zamolba ići i prema Splitu, a definitivan je povratak Alena Guča iz Malezije.

Preuzeto sa sportske.jutarnji.hr