Utorak, 07.01.2014.


Renato Kelić i dalje ozbiljna opcija Modrih: Dinamo dovodi stopera iz Slovan Libereca

Sutra će Zoran Mamić okupiti igrače na svojim prvim trenerskim pripremama, lista igrača koji će krenuti u proljetni dio sezone trebala bi biti definirana danas...

Još se razgovara o nekim imenima, poglavito o mogućim priključenjima nekih juniora, još nije izvjesno tko će sve u srijedu u 9 ujutro biti na okupljanju. Međutim, sve je očitije da se tamo, osima Taravela, neće pojaviti nijedno novo zvučno ime. Iako su u Dinamu htjeli već na početku priprema imati definiran kadar za proljeće, teško da će kompletnu momčad Zoran Mamić imati na raspolaganju prije odlaska u Tursku.

No, nije nemoguće da u Maksimiru uskoro osvane još jedan stoper. SN su već pisale o mogućnosti da Dinamo dovede Renata Kelića, igrača Slovana iz Libereca. Premda se činilo da je ta opcija utihnula, zadnjih dana opet je postala vrlo aktualna. Keliću ugovor sa Slovanom istječe na ljeto, stoga je mnogo pristupačniji Modrima, jer Česi sigurno neće tražiti veliku odštetu, sretni da za igrača koji bi im mogao otići besplatno dobiju barem nešto. Kelić se jučer zaputio natrag u Češku, priključio se momčadi Slovana na početku priprema, no sve je izglednije da tamo neće i ostati.

- Istina je da smo razgovarali s Dinamom, zadnji put prije Nove godine, ali ne mogu potvrditi da smo postigli dogovor. U svakom slučaju Dinamov interes nije okopnio, Modri su zainteresirani za Renata, kao što je i njemu primamljiva opcija dolaska u Dinamo - rekao nam je Mario Meštrović, Kelićev menadžer.

Preuzeto sa sportske.jutarnji.hr