Četvrtak, 16.01.2014.


Kranjčar: Cilj mi je odvesti QPR u Premierligu

Hrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar ne razmišlja o svojoj budućnosti nakon ove sezone, već je isključivo koncentriran na vraćanje QPR-a u najviši rang engleskog nogometa...

Kranjčar je član engleskog drugoligaša od početka ove sezone, ali samo kao posuđeni igrač kijevskog Dinama. Hrvatskog je veznog igrača po drugi put u karijeri u svoju momčad doveo engleski menadžer Harry Redknapp, koji je jasno dao do znanja da ima namjeru za stalno dovesti 29-godišnjeg Kranjčara u London na kraju ove sezone. No puno će toga ovisiti hoće li QPR izboriti promociju ili neće.

QPR - Huddersfield: 1,63 3,69 5,50 (LIVE)


- Svi smo koncentrirani samo na to da izborimo povratak u Premierligu. Nakon što završi sezona tada ćemo sjesti i razgovarati o mojoj budućnosti. Moj je cilj odvesti momčadi u Premierligu. S igračima koje imamo, tamo nam je mjesto – rekao je Kranjčar novinaru londonskog lista Get West Londona.

Kranjčar je u 17 utakmica Championshipa ove sezone postigao tri pogotka, a QPR trenutno drži treće mjesto na prvenstvenoj ljestvici, prvo koje ne vodi direktno u Premierligu na kraju sezone. Drugoplasirani Burnley bježi samo jedan bod.