Srijeda, 15.01.2014.


Mario Kiš u Cibaliji do ljeta 2016.

Dan prije okupljanja i prvog treninga u 2014., uprava Cibalije riješila je pitanje prve prinove u ovom prijelaznom roku. Premda se cijelo vrijeme govorilo kako je prioritet dovođenje stopera, u vinkovački drugoligaš je došao vezni igrač.

Naime, Mario Kiš će nakon četiri godine ponovo odjenuti dres prvotimca Cibalije. Taj 27-godišnji nogometaš od odlaska iz Cibalije bio je u nekoliko klubova, a sad će ponovo dobiti priliku da se dokaže vrijedi li onoliko koliko je struka procijenila.

- Dogovorili smo se s Kišom, pratili smo njegove igre već duže vrijeme i zaključili kako bi nam mogao pomoći u nastavku sezone. Mario je prošao našu Školu nogometa i logično je da pratimo naše nekadašnje igrače - kaže sportski direktor Cibalije Dražen Pernar.

Kiš bi u Cibaliji trebao ostati do ljeta 2016., ugovor još nije potpisan, no Pernar kaže da je to ionako samo tehnički dio. Potpis ugovora trebao bi se obaviti ovih dana.

Najavljeno je kako će neki igrači na posudbu u trećeligaške klubove iz okolice Vinkovaca, bilo je riječi o tome da će Cibalia pojačati antinsku Mladost. No Pernar nije želio o konkretnim imenima koje će trener Petravić poslati prema Trećoj ligi.

- Imamo dobru suradnju s Mladosti i sigurno je da ćemo popuniti njihove redove našim mladim igračima. Koji će to igrači biti uskoro ćemo odlučiti, prvo su na redu razgovori.

Danas u 11 sati trener Damir Petravić će obaviti prozivku igrača i povesti ih na prvi trening pripremnog perioda. Moguće je da se na prozivci pojavi neko novo lice.

- Možda već danas netko novi osvane u svlačionici. U pregovorima smo s nekoliko igrača i vjerujem kako ćemo s nekim od njih uspjeti dogovoriti uvjete za dolazak u Cibaliju - dodao je Pernar.

Preuzeto sa glas-slavonije.hr