Petak, 10.01.2014.


Modri otputovali u Međugorje; Ademi: Osvojit ćemo ligu i Kup

Nogometaši Dinama krenuli su u Međugorje nakon jutarnjeg treninga. Slijedi turnir u Njemačkoj, a potom ključni dio priprema u Turskoj. Nastavak prvenstva je 6. veljače...

Nakon tri tjedna pauze, Dinamo je počeo s pripremama za nastavak prvenstva. Modri su odradili dva dana treninga u Zagrebu, a danas nakon jutarnjeg treninga otputovali su na prvi dio priprema u Međugorje.

- Odmorili smo se i sad kreće sve ispočetka. Malo mi je falilo ovo sve, jedva čekam da krene prvenstvo. Idemo prvo u Međugorje, potom u Njemačku na turnir pa u Tursku. Mislim da ćemo osvojiti prvenstvo i Kup. Zoki Mamić? U zadnjim utakmicama smo pokazali da to jako dobro funkcionira - kazao je Arijan Ademi.

Modrima su se u četvrtak priključili Joe Šimunić i Junior Fernandes, novo lice u svlačionici su Jeremy Taravel, koji je došao iz Lokerena, te Dino Perić iz Sesveta i Domagoj Pavičić, koji se vraća iz Lokomotive.

- Dobro smo se odmorili i spremni smo za pripreme i sve što nas čeka u proljetnom dijelu prvenstva. Idemo pokušati sve dobiti do kraja. Nadam se da će me zdravlje poslužiti i da ćemo što spremniji ući u nastavak prvenstva - rekao je Jerko Leko.

Nakon Njemačke Zoran Mamić povest će igrače na ključni dio priprema u Tursku. Prvenstvo se nastavlja 6. veljače, a Dinamo će prvi na teren u zaostaloj utakmici 17. kola HNL-a protiv Istre.

- Ne bismo se bunili da smo imali još koji dan odmora više. Na nama je da se pripremimo što bolje za nastavak sezone. Ozljeda? To je iza mene, spreman sam. Ovih pet bodova prednosti ispred konkurenata je dobra podloga, ali mislim da ćemo napraviti još veću razliku u nastavku sezone. Strah? Mi smo Dinamo, nikog se ne bojimo - dodao je Domagoj Antolić.

Preuzeto sa 24sata.hr