Srijeda, 08.01.2014.


Afirmirani veznjak vrlo blizu dolaska na Kantridu

Spremni smo za slučaj da neki od naših veznih igrača dobije ponudu, u slučaju da se dogodi neki odlazak, objašnjava Juričić.

Srećko Juričić poručio je istekom 2013. godine da neće biti velikih promjena u sastavu »Rijeke« što ne znači da sportski direktor »bijelih« nema posla. Prvi dan priprema dočekao je s dva otvorena radna mjesta u momčadi koja mora popuniti: lijevoga beka i pričuvnog vratara.

– Prvo bih želio da se što prije završi trakavica oko lijevoga beka – započeo je Juričić. – Mi smo napravili svoj dio posla, a sada čekamo. Nećemo dugo! Ukoliko ne uspijemo to riješiti okrenut ćemo se drugim rješenjima. Prijelazni rok počinje 12. siječnja i od tada će vjerojatno tržište biti puno aktivnije.

Budući da Juričić nije pristalica dovođenja igrača tijekom priprema, sve će napraviti da angažira lijevoga beka najkasnije do polaska momčadi u Španjolsku.

– Vjerovao sam i vjerujem da ćemo to obaviti i ranije. Sve je i s vratarom i lijevim bekom bilo spremno i dogovoreno nakon naše posljednje utakmice krajem prosinca prošle godine. Međutim, neplanirano se odužilo.

Vratar Simon Sluga se vratio iz »Pomorca« i počeo pripreme s momčadi. Trenira kao da će ostati na Kantridi na proljeće.

– Vratari koji bi nam bili interesantni uglavnom imaju ugovore što se ne mogu tek tako raskinuti. Oni koji su slobodni nam ne odgovaraju, ali smo unatoč tome u nekim kombinacijama. Naravno, u svim tim razmišljanjima je i Sluga, koji ako ne ostane s nama, onda bi trebao doći na Kantridu na ljeto.

Navodno je vrlo blizu dolaska jedan afirmirani vezni igrač.

– Spremni smo za slučaj da neki od naših veznih igrača dobije ponudu, u slučaju da se dogodi neki odlazak – objašnjava sportski direktor »bijelih«.

Preuzeto sa novilist.hr