Srijeda, 08.01.2014.


Rijeka nudi Istri 250.000 eura za Južnokorejca Chung Woona

Hoće li Puljani pristati? Na to pitanje sada odgovor znaju samo u Upravi pulskog prvoligaša.

Početak priprema u Puli ponudio je uobičajene mijene raspoloženja. Nakon zadovoljstva dobrom polusezonom, uslijedila je nužna prodaja Sandija Križmana, a u siječanjskom prijelaznom roku traže se nova igračka rješenja uz mnoštvo proba. Kako su počele pripreme, započeli su i problemi. Na treningu se u ponedjeljak ozbiljnije ozlijedio Ivan Graf. Visoki stoper, koji je bitan faktor u proljetnim vizijama Igora Pamića, ozlijedio je koljeno nakon sudara s Ilićem.

Oteklina i praznični dan spriječili su odmah ultrazvuk odnosno magnetsku rezonancu, nakon čega će se (srijeda?) znati više o dužini Grafove odsutnosti. Kako je Pamić i s njime u kadru tražio još stoperskih rješenja, eventualno duža pauza bila bi ozbiljan problem za Puljane te povod hitnim i kao takvim uvijek polovičnim rješenjima.

No, obrambeni bi problem mogao biti još složeniji ako se ostvari odlazak Chung Woona. Za 24-godišnjeg južnokorejskog igrača, nakon što smo naveli da postoji interes s Kantride i prije nekoliko tjedana, Rijeka je ponudila Puljanima otkup ugovora. Riječani, čija je potraga za lijevim bekom vremenski duga, u siječnju su 2013. godine ponudili 150 tisuća eura plus PDV za Hrvoja Milića, ali Istra 1961 ga tada nije puštala i pogodila. Pet mjeseci kasnije inkasirali su 350 tisuća eura plus PDV od Rostova. Sada za Woona Riječani nude Istri 1961, navodno, oko 250 tisuća eura plus PDV. Hoće li Puljani pristati? Na to pitanje sada odgovor znaju samo u Upravi pulskog prvoligaša.

Preuzeto sa sportske.jutarnji.hr