Srijeda, 08.01.2014.


Diario de Noticias: Real i United u pregovorima oko Coentraa

Portugalski lijevi bočni nogometaš Fabio Coentrao mogao bi tijekom siječnja završiti u Manchester Unitedu, piše Diario de Noticias...

Posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka Coentrao je bio na pragu Old Trafforda, ali je transfer propao jer Real Madrid tada nije uspio dovesti zamjenu za njega. Što zbog ozljede, što zbog drugih okolnosti, Portugalac je ove sezone skupio tek četiri nastupa u španjolskom prvenstvu, a u Ligi prvaka nije odigrao ni minute. Unatoč tome, u studenom je produljio ugovor do 2018. godine, ali španjolski mediji tvrdi da je to bio samo manevar kako bi klub u siječnju mogao tražiti veću odštetu za njega.

Espanyol - Real Madrid: 8,40 4,95 1,31 (LIVE)


United je sada navodno ponovno zagrizao za portugalskog reprezentativca, a Diario de Noticias navodi da je njegov agent Jorge Mendes posljednjih dana održao nekoliko sastanaka s čelnicima engleskog prvaka. U članku se dodaje da su pregovori između Reala i Manchestera u naprednoj fazi, ali dogovor još uvijek nije postignut. United navodno nudi 18 milijuna eura odštete, te 3.5 milijuna eura godišnje plaće igraču.

Menadžer ''crvenih vragova'' David Moyes zasad opovrgava pregovore, ali vidjet ćemo u sljedećim danima kakva će biti Coentraova sudbina.