Petak, 17.01.2014.


Motiviran sam kao kada sam prvi put zaigrao u Cibaliji

Za Tomislava Pavličića, kao i za njegove suigrače, početak priprema značilo je stajanje na vagu i mjerenje kilaže. S time nikada nije imao problema, pa će u pripreme krenuti s jednim "plusom" kod trenera Petravića...

Nakon vaganja trener i sportski direktor su u svlačionici, bez nazočnosti novinara, obavili razgovor s igračima. Dio razgovora Pavličić nam je prenio:
- Trener je prezentirao plan i program rada u pripremom razdoblju i na koji način želi da dođemo do potrebne forme. Istaknuo je kako će pripreme biti izuzetno teške i zahtjevne, što nas ni malo ne čudi, a očekuje od nas da ih i odradimo.

Sportski direktor je stavio naglasak na ono što su svi u svlačionici već znali. Cilj je samo jedan, prvo mjesto i plasman u Prvu ligu.
Zimski odmor veznjaka Cibalije trajao je jako kratko. U sljedećoj polusezoni imat će veću konkurenciju za mjesto u veznom redu vinkovačkog drugoligaša.
- Imao sam samo 15 dana odmora, a potom sam krenuo u pretpripreme, prema programu što nam je dao trener. Došao sam spreman i vjerujem kako ću ih bez problema odraditi. Što se konkurencije tiče, ne bojim se nikoga, ma kako se on zvao. Pružit ću maksimum kako bih osigurao mjesto u početnoj postavi i da ga do kraja sezone ne ispuštam.

Nekada je ljevica Tomislava Pavličića parala mreže najvećih hrvatskih klubova, a njegovi golovi odlučivali o pobjedniku susreta. Zbog toga je Pavličić za ove pripreme postavio sebi visoke ciljeve.
- U ove pripreme ulazim jako, jako motiviran, kao kada sam prije pet ili šest godina odigrao prve utakmice u Prvoj ligi. Želim svima dokazati kako biti od velike koristi klubu, kao u najboljim danima. To mi je velika želje i uložit ću truda koliko god bude trebalo da je i ostvarim. Želim s Cibalijom zaigrati ponovo u Prvoj ligi - otkrio je Pavličić.

Preuzeto s glas-slavonije.hr